Werkzaamheden 

Daktrend dakbedekkingen & zinkwerk biedt u service op maat met gediplomeerde vakmensen als het gaat om het leveren en aanbrengen van dakbedekkingen in gemodificeerde dakbanen en kunststoffoliƫn in de woningbouw, utiliteitsbouw of industrie.
Daktrend staat altijd paraat in geheel Nederland!

  Gemodificeerd bitumen 

* APP-gemodificeerd bitumen
* SBS-gemodificeerd bitumen
* Bitumineuze shingles

Kunststof dakbanen 

* EPDM dakbanen
* PVC
* TPO
* TPE
* OC-plan
Bent u nieuwsgierig geworden, maak dan een afspraak. Wij laten u de verschillende daksoorten en bevestigingsmethoden zien en voelen. Wij vertellen u alles wat u wilt weten over de mogelijkheden op het gebied van dakbedekking.

 Hieronder vindt u een opsomming van werkzaamheden die Daktrend voor u kan uitvoeren 

* Dakbeschot verwijderen en vernieuwen
* Dakbedekking verwijderen en vernieuwen
* Nieuw lood inslijpen
* Leveren en aanbrengen diverse soorten isolatie
* Nieuwe loodslabben / lokketen aanbrengen
* Leveren en aanbrengen van nieuw zink
* Het behandelen van diversen onderbrekingen

 Tevens kunt u bij Daktrend terecht voor 

* Dakinspectie
* Nieuwbouw
* Renovatie
* Contracten

 Innovatie 

Technische ontwikkelingen staan niet stil en dat geldt zeker voor daksystemen. Klimaatverandering, nieuwe milieu- en veiligheidseisen maar natuurlijk ook de gebruikerseisen hebben er voor gezorgd dat op het gebied van materiaal en verwerking nieuwe en passende producten worden ontwikkeld.

Groene daken 

Steeds meer platte vierkante meters binnen Nederland worden voorzien van een zogenaamd groendak. Een plat of licht hellend dak voorzien van speciaal hiervoor ontwikkelde laag beplanting waarmee een groene oase wordt gecreƫerd.

Milieuvriendelijk 

Wat denkt u van dakbanen voorzien van een afwerklaag die schadelijke stoffen aan de lucht onttrekken? Klinkt als een sprookje? Het bestaat en Daktrend dakbedekkingen heeft hier ervaring mee.

Energiedaken 

Het dak is ontdekt als generator voor energie door middel van zonnepanelen. Meer dan ooit is duurzame energie een onderwerp van ontwikkeling. Het dakvlak is bij uitstek geschikt voor de installatie van zonnesystemen.

Specials 

Slimme producten zoals solartubes, suntrackers, etc. hebben wij reeds succesvol toegepast.
Daktrend dakbedekkingen heeft de kennis van morgen!


Renovatie 


Een bestaand dak dat toe is aan renovatie kent haar eigen specifieke eisen en problematiek. Daktrend Dakbedekkingen is een ervaren specialist en pakt uw renovatie professioneel en gedegen aan. Wat kunt u van ons verwachten?


Inventarisatie van de bestaande situatie 


Een goede inventarisatie vooraf is essentieel om een bestaand maar verouderd daksysteem succesvol te vernieuwen zodat het voldoet aan de eisen van deze tijd en weer jaren meekan. Onze medewerkers komen ter plaatse en adviseren u over de mogelijkheden om te komen tot de voor u meest interessante oplossing. Hierbij bent u verzekerd van een uitvoering die voldoet aan de laatste normen voor uitvoeringsregels, milieu en veiligheid.


Zorg voor uw gebouw en haar gebruikers 


U wilt zo min mogelijk overlast van een renovatieproces. Dat vraagt niet alleen om een goede afstemming over de planning maar ook de juiste aandacht en zorg voor de mensen die het gebouw gebruiken. Een goede communicatie is daarbij essentieel.
Onze jarenlange ervaring is voor u een zorg minder!


Service 


Wanneer u wordt geconfronteerd met dakproblemen wilt u zo snel mogelijk de oplossing. Onze organisatie is zo ingericht dat wij u daarmee van dienst kunnen zijn.


Landelijke dekking 


Voor specifieke dakproblematiek en de totale ontzorging op het gebied van platte daken is Daktrend dakbedekkingen het beste. Wij bieden u de kennis en know how op het gebied van het veilig in stand houden van bestaande daken, onder meer door de ontwikkelde vormen van onderhoudsabonnementen. U heeft daarbij altijd de keuze voor een basis of full service dienstverlening en altijd op maat!


Nazorg 


Onze zorg voor uw (nieuwbouw)dak houdt niet op bij de oplevering. Wij denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat uw dak blijft doen wat het hoort te doen en dat de levensduur optimaal wordt benut. Hiervoor hebben wij diverse onderhoudsmogelijkheden ontwikkeld.
Lekkagemeldingen
Bereikbaarheid is essentieel om u bij acute problemen van dienst te kunnen zijn. Bereikbaarheid staat daarom centraal bij onze interne processen.

 U kunt ons altijd telefonisch bereiken!

 Service moet u ervaren!